Učitavanje...

Nemate proizvoda u košarici.

Dobrodošli

O McDavid-u

O nama

McDavid Inc. dizajnira i prodaje sportsku opremu, odjeću i zaštitu za sve aktivne ljude kao i sportaše. Neumorni smo u misiji da smanjimo ozljede i povećamo učinkovitost.

Tvrtka vuče korijene od 1969. kada je Dr. Robert F. McDavid dizajnirao svoj prvi steznik za koljeno. Nakon nekog vremena tvrtka se pojavila, tj 1980. Danas McDavid proizvodi su jedni od najtraženijih proizvoda za sve vrste sportaša i njihove trenere. Od visoko kvalitetnih proteza pa do uskih tajica i majica dizajniranih najsuvremenijom tehnologijom McDavid proizvodi pomažu svakodnevno sve većem broju sportaša. Cilj nam je bio i ostao, pomoći sportašima, profesionalnim i ne profesionalnim, da ostvare najviše što mogu i otkriju svoj pravi potencijal, a pritome se ne brinući o svojim povredama, jer se o tome mi brinemo.

Tvrtka

McDavid Inc. smatra i uvjereni smo u to da sport mjenja ljude. Sigurni smo da korektna igra i naporan rad pridonosi integritet bilo kojoj igri. Sve više ljudi brinu o tome kako treniraju, da li postoji bolji način i žele što više postići. Mi poštujemo te ljude i oni su za nas pravi sportaši i oni su ti koji nas guraju naprijed.

Povijest

McDavid uvijek stavlja sportaša na prvo mjesto. Napornim radom smo uspjeli postići mnogo i time se ponosimo.

McDavid povijest

Vodstvo

Bob McDavid, President & CEO
Terry Fee, Vice President of Operations

Kategorije proizvoda

 • SportMed™ – proteze, trake, steznici i ostali proizvodi koji sprječavaju ozljede. McDavid SportMed proizvodi igraju bitnu ulogu u sportskoj medicini i omogućuju sportašima ono što najviše žele - dati sve od sebe. McDavid je pionir u evoluciji sportske medicine i jedan od vodećih i istoj industriji sa povećanom pažnjom na:
  • Sprječavanje - osigurava zaštitu i pomaže pri sprječavanju nastanka ozljede.
  • Zaštita - podržava sportašev povratak sportu i pospješuje učinkovitost.
 • Sportska zaštita – visoko tehnološke podstave gdje god su potrebne.
  • Zaštita = samopouzdanje. McDavid proizvodi osiguravaju i štite ključna područja na tijelu, omogućujući lagodnost pokreta dok održavaju strogu zaštitu. Vrhunac sportske zaštite jest McDavid Hex™ tehnologija koju čine ultralake ćelije u obliku šesterokuta pružajući tijelu udobnost i zaštitu za svakog sportaša.
 • Odjeća za bolje rezultate - uska odjeća koja poboljšava mogućnosti sportaša.
  • McDavid odjeća za bolje rezultate pruža potporu i zaštitu na raznim sportovima. Odjeća za oporavak pomaže i ubrzava oporavak smanjujući izlučivanje mliječne kiseline u mišićima, povećavajući cirkulaciju i tako smanjuje umor. HydraVent hDc™ tehnologija za kontrolu vlage održava kožu suhom i tijelo svježim.