Product was successfully added to your shopping cart.

Korisnički servis

Kako naručiti

Kada ste odabrali sve artikle kliknite na košaricu te na prozor "Produžite na naplatu" te popunite prijavu da kreirate korisnički račun. Kada unesete tražene podatke u zadnjem izborniku kliknite na "Pošalji narudžbu". Jako je bitno da u slijedećem koraku na dnu ekrana unesete dodatne informacije o artiklu(boja i veličina) te eventualnu potrebu za tiskom.

Za kraj kliknite na "Pošalji narudžbu" i u najkraćem roku dobit ćete potvrdu narudžbe i ostale detalje vezane uz plaćanje i dostavu.

Narudžbe i upiti e-mailom i telefonom

Ukoliko ne želite popunjavati narudžbe i upite preko "web-shopa" slobodno nam pošaljite e-mail (na info@mcdavid.hr) sa artiklima koji vas zanimaju, te ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti ili nas pozovite na naše brojeve telefona koje vidite na dnu stranice.

Cijene

Sve cijene na našim stranicama imaju uključen PDV.

Rabat

Za veće količine po dogovoru odobravamo dodatan rabat.

Načini plaćanja

  • Pouzećem - Naručeno možete platiti pouzećem odnosno gotovinom prilikom preuzimanja,
  • Avansno - Po predračunu

Načini dostave

Vršimo dostavu na području cijele Hrvatske, nema više dugotrajnog iščekivanja za unapijed plaćeni proizvod.

Vaša narudžba dolazi na Vašu adresu u roku od 2-4 radna dana a narudžbu plaćate prilikom preuzimanja odnosno tek kad stigne na Vaša vrata.

Uvjeti korištenja

Izjava o kupcu:

Kupac je svaka pravna i fizička osoba koja izvrši narudžbu putem naše online web trgovine i navede adresu isporuke u Republici Hrvatskoj ili u drugim državama Evropske Unije.

Izjava o prodavatelju:

Prodavatelj je tvrtka Kupalo d.o.o.
Maistrova 8
3000 Celje
Slovenija
# VAT: 20973934
# MB: 352361600

Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe s područja Republike Hrvatske.

Ukoliko se radi o trgovini između pravnih subjekata odnosno o robi za daljnju prodaju, kupac mora imati zadovoljene sve zakonske pretpostavke i uvjete za kupnju i prodaju robe.

Tvrtka Kupalo d.o.o. obvezuje se na poslovanje u skladu sa legitimnim zakonima Republike Hrvatske.

U slučaju nemogućnosti isporuke traženih artikala tvrtka Kupalo d.o.o. obvezuje se vratiti sva uplaćena sredstva kupcu/korisniku tj. Uplatitelju koja je isti položio na račun tvrtke u svrhu kupnje spornog artikla.

Tvrtka Kupalo d.o.o. se obvezuje na zaštitu privatnosti podataka svih korisnika/kupaca.

Zabranjujemo bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na ovaj sistem poslovanja kao i pokušaje lažiranja podataka, te napominjemo da će svaki takav pokušaj biti proslijeđen nadležnim institucijama.

Privatnost podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Prilikom online kupovine privremeno se koriste, ali ne pohranjuju, podaci nužni za provedbu kartičnog plaćanja, te se uz sve sigurnosne predostrožnosti proslijeđuju u realnom vremenu isključivo odgovarajućoj kartićnoj kući. Kupalo d.o.o. ni u kojem trenutku ne pohranjuje podatke o broju kreditne kartice, datumu valjanosti, ili sigurnosnom kodu iste.

Trajno se pohranjuju isključivo podaci neophodni za izdavanje računa, komunikaciju prema kupcima, te dostavu robe.

Kupcima je dostupna mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe, na naćin da klikne na link "Skinite me s mail liste" sadržan u svakom elektronskom letku koji šalje Kupalo d.o.o.

Kupac također ima pravo zatražiti brisanje svojeg korisničkog računa/registracije, ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažurnih podataka, slanjem pisane obavijesti na e-mail info@mcdavid.hr .

Kupalo d.o.o. jamči da Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje. Svi su podaci o kupcima strogo čuvani i dostupni samo djelatnicima kojima su nužni za obavljanje redovitog posla. Svi djelatnici društva Kupalo d.o.o. su se potpisom ugovora o radu obavezali na poštivanje načela zaštite privatnosti. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Kupalo d.o.o. ne odgovara za slučajne pogreške, ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali će poduzeti sve moguće radnje da u što kraćem roku otkloni mogućnost ponavljanja pogreške.

Veleprodaja

Ukoliko ste zainteresirani za prodaju američke robne marke McDavid koje zastupamo, molimo kontaktirajte nas na info@mcdavid.hr .